Escola Nova 21

Producció de diferents vídeos reportatge per xarxes socials per donar a conèixer la tasca d’Escola Nova 21 per la millora de l’educació en escoles i centres educatius de Catalunya.

Emorama es va encarregar de la realització audiovisual de tots els vídeos, rodatges, entrevistes, edició de vídeo i grafismes.

Client
Escola Nova 21. Fundació Jaume Bofill
Direcció i producció
Emorama

Vídeo reportatge de l’horitzó comú

EN21 realitza iniciatives com l’escola d’estiu per a docents, formacions als pares i mares, trobades entre diferents centres per compartir experiències i processos de treball i suport als centres educatius per la cerca d’un horitzó comú.

Vídeo reportatge de les visites entre centres

Visita de diverses mestres de centres del programa Escola Nova 21 a l’Escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d’Anoia, una escola referent en innovació educativa a Catalunya. 

EN21 considera que el treball conjunt entre centres és clau per transformar l’educació, les visites entre centres permeten als docents aprendre d’altres escoles i instituts. Una de les claus per seguir millorant és el treball cooperatiu i col·laboratiu, així com l’observació de l’experiència. Per això, dins el programa Escola Nova 21, els i les mestres poden visitar altres centres per poder observar com treballen i quins reptes afronten.

Vídeo reportatge de les famílies

La implicació de les famílies és imprescindible per al procés de canvi dels centres. EN21 treballa i realitza dinàmiques amb les famílies del programa per impulsar el canvi educatiu. Vídeo resum de l’experiència dels pares i mares de l’Escola Edumar de Castelldefels

Vídeo acomiadament per part de l’equip d’EN21

Amb l’arribada de l’última trobada de xarxa guiada per Escola Nova 21 i a les portes del final de curs de l’últim curs operatiu del programa, l’equip d’EN21 llança un missatge que vol recordar el sentit del treball d’aquests tres anys.

© 2021 · Avís legal · Política de cookies · Disseny i desenvolupament web: SopaGraphics