La Directa / Nous grafismes

Vídeo resum del disseny i animació dels nous grafismes per TV i xarxes socials de La Directa, mitjà en català d’informació, actualitat, investigació, debat i anàlisi.

Direcció i producció
Emorama

Després de 6 anys de funcionament del grup d’audiovisuals de La Directa i 14 anys del funcionament d’aquest mitjà informatiu, aquest necessitava renovar la imatge gràfica del seu contingut audiovisual. Emorama es va encarregar del disseny i animació dels nous grafismes per les seves 4 seccions: notícia d’actualitat, reportatges, càpsules informatives i documental.

Mitjà de comunicació per la transformació social

La Directa vol exercir la funció de denunciar els abusos i les injustícies i potenciar les alternatives. Gràcies a l’existència d’una xarxa de nuclis territorials i col·laboradores que s’ha anat teixint des de 2006, el mitjà arriba a unes 3.000 subscriptores que donen suport al projecte. Al llarg de més de catorze anys d’existència, el projecte s’ha anat cuinant a foc lent en un sector d’importància estratègica com és el dels mitjans de comunicació.

Els nous grafismes de La Directa, complementen la tasca d’aquest mitjà de comunicació per fer visibles les pràctiques dels moviments socials, els projectes polítics, socials i culturals que plantegen un model alternatiu a l’actual i els col·lectius invisibilitzats per molts mitjans de comunicació.

© 2021 · Avís legal · Política de cookies · Disseny i desenvolupament web: SopaGraphics