Rutes compartides

Rutes Compartides és una plataforma web i app perquè rutes i comandes es trobin. Una nova eina digital per reduir costos econòmics i mediambientals i fomentar la intercooperació entre els productors.

Emorama es va encarregar de la creativitat, producció i postproducció d’aquest vídeo anunci per promocionar el projecte a les xarxes socials.

Direcció i producció
Emorama
Director de Foto
Carles Rojals

Imatge real vs imatge digital

El client, volia un vídeo on es mostrés que es tracta d’una plataforma web molt fàcil d’utilitzar i molt pròxima, és per aquest motiu que vàrem voler realitzar un vídeo amb imatge real i amb elements quotidians, a l’abast de tothom, combinats amb animacions digitals que ajudessin a la comprensió del missatge i el fes més pròxim. Amb l’aparició de les mans, aconseguíem també aproximar-nos a l’entorn agrícola que representa aquesta plataforma.

Rutes Compartides és una eina molt senzilla, i així ho hem volgut representar amb aquest vídeo difós a les xarxes socials. Només cal accedir a la plataforma, registrar-se i penjar la ruta o la comanda. O cercar rutes ja creades i sol·licitar que la duguin. Amb opcions com punts intermitjos, desviació màxima de la ruta, tipus de transport i espai disponible al vehicle. I amb valoració posterior de la contrapart. Una eina gratuïta i feta en programari lliure i des del cooperativisme.

© 2021 · Avís legal · Política de cookies · Disseny i desenvolupament web: SopaGraphics